Съседката Галя

Пепи завърши успешно десети клас и отиде на вилата. Тя се намираше в едно селище в планината, в което имаше около двадесет къщи. Съседите им – чичо Стоян и леля Галя цяло лято си живееха на село. Чичо Стоян често ходеше за риба и го нямаше понякога и по два три дни. Леля Галя беше на 45 години, а мъжът и на 52. Тя беше добре запазена за възрастта си. Имаше стегнато тяло, висока около 170 сантиметра с прави стройни крака, дупето и беше още изпъкнало и вирнато, и средно големи цици. Косата и беше черна, винаги подредена. Беше красива жена на средна възраст. Пепи беше още девствен и често правеше чекии като си я представяше. Гледаше я като работеше в градината, как ходеше как се навеждаше и си представяше как я обладава. Това разбира се беше невъзможно да се случи, но той не спираше да мисли. В селото нямаше много млади момчета и момичета и това още повече засилваше желанието му.

Един ден той поиска да си направи кафе, но се оказа, че е свършило. Беше около 16,00 часа доста горещо и той реши да отиде до съседите да поиска ако имат.

Тръгна и викна няколко пъти на пътната врата. Никой не му отговори. Бутна я и видя, че е отворена. Влезе в двора и се запъти към къщата. Тя беше на един етаж имаше голям хол с трапезария и кухня, две спални и баня с тоалетна.

Пепи отвори входната врата и влезе. В дневната нямаше никой, той викна, но никой не отговори. Отиде към едната спалня, на която беше леко отворена вратата и видя, че на леглото спеше леля Галя. Беше обърната с гръб към вратата и с лице към гардероба. Лежеше на дясната си страна. Десният и крак беше изпънат, а левия свит в коляното. Роклята и беше късичка малко над коляното с копчета отпред, която се беше вдигнала нагоре. Виждаше и се почти целия крак до чатала. Пепи се побърка от гледката. Усети как бързо се възбужда и хуят му изду късите панталони. Беше много раздвоен и уплашен, дали да и погледне под полата или да избяга. Нагонът му реши, че трябва да пристъпи към действие.

Пристъпи плахо към леглото, приближи се зад лелята и треперейки хвана крайчеца на роклята и започна бавно да я вдига. Гледката ставаш все по хубава вече виждаше малко от дупето и. Възбудата растеше яко. Хуят му се втвърдяваше все повече. Повдигна още роклята и и видя гащите. Не бяха никакви гащи, а прашки – бели. Лентичката беше влязла в дупето. Малко плат покриваше путката и, а отстрани се показваха малки косъмчета. „Лелееее….каква яка путка” – идеше му да извика. Задържа нагоре роклята и я гледаше. Галя имаше дебели срамни устни, които издуваха платът, който ги покриваше. Пепи не беше виждал путка на живо и се побъркваше от кеф. Беше забравил за страха. Наведе се към путето и я помириса. Миришеше на сапун и някаква странна миризма, която той не беше усещал никога. Помирисвайки я още повече се възбуди. Мислеше, че се изпразва, защото усети че хуят му тече, стисна го през панталона силно и малко се успокои.

Надигна хубаво роклята и лелята остана с оголено дупе пред него. Хвана с два пръста лентичката, дръпна я към него и нагоре и…..я видя…путка с дебели сочни устни, леко окосмена. Беше гледал филми, където мъжете лижат пичките на жените. Беше забравил за всичко, приближи се и облиза изпъкналите устни, обвити с много меки къси косъмчета. Имаха леко солено-сладък вкус – „супер….” Помисли си и я облиза още веднъж. Лелята потрепна и малкият се изплаши, че ще се събуди. Лекичко и пусна гащичките, а тя се извъртя по корем и се разкрачи. Сега вече гледката беше още по-хубава и той имаше повече възможност да я види цялата. Отново и отмести лентичката и и видя дупката на дупенцето. Наведе се и я облиза няколко пъти нагоре надолу. Като стигна горе откъм дупето, леко, нежно го облиза и него. Хареса му. След като направи няколко кръгчета на ануса, пусна език надолу към клитора. Стигна до него и на връщане езикът му потъна в пичката. Сега вече усети истинския сладък вкус на путка. „Леле колко е сладкаааааааа” – крещеше му се от кеф. Галя в съня си усети, че се възбужда и нещо става между краката и. Надупи се още повече, което даде възможност на малкия да я лиже и да си вкарва надълбоко езика в голямата и цепнатина между краката. Лижеше я а тя се възбуждаше все повече в съня си. Пепи задържа езика си върху клитора и, който беше твърд  и набъбнал. Засмука го и бързо завъртя езика си около него и продължи навътре в нея. Лелята мощно се изпразни, треперейки. Сокове потекоха от мазната и путка и напълниха устата на младежа. Той упорито гълташе, без да разбира, че тя се празни. От оргазъма, тя се събуди, още треперейки. Отвори бавно очи и видя в отражението на гардероба малкият и комшия зад нея, който упорито и лижеше горещата влажна путка. Искаше и се да скочи и да му викне.., да го изрита, но толкова много и харесваше как и дразни пичката, че не намери сили. Престори се, че още спи, но надигна още малко дупето. Така, че малкият да има още повече възможност за игра с путката и. Пепи, се насочи към ануса и заби езика си в него. Галя щеше да извика от удоволствие, но се въздържа. Путката и пулсираше, и пускаше още сок, а сега с езика на малкият в дупенцето се побъркваше от кеф. Пепи вече щеше да се изпразни и си свали късите панталони извади си надървения кур и …..

следва…

Rating: 3.03/5. From 33 votes.
Please wait...