Секс със съседката

/Истинска история…/

Бях  празнувал  25-я ми рожден ден 2 дни преди да се случи тази история.  Тогава на партито нещо се случи с един от контактите в апартамента (замириса на  изгоряло и тока в него спря) .

Съседът ми , чичо Митко, беше електричар и реших да го повикам да поправи проблема. Когато отидох ми отвори съпругата му , леля Вили, която беше чернокоса   добре запазена секси  дама на  45 години. Тя ме покани да влезна да изпием по кафе и ми каза че съпругът и щял да се върне след 15 минути. Аз разбира се приех.  Тя отиде до кухнята  да направи кафе докато аз чаках в хола.  Когато донесе кафето ми каза , че чичо Митко  бил оправял друга авария, която се оказала по-сериозна и щял да се забави около 2 часа.

Тогава леля Вили седна близо до мен на сапарето и започна да ме разпитва как са нещата при мен. Беше облечена в  сексапилна  полупрозрачна   червена рокля до коленете, през която се виждаха  впитите и в дупето прашки и липсата на сутиен тъй като зърната на гърдите се виждаха през роклята. След  малко, от  тема на тема  ме попита какво мисля за секса с по-възрастни жени.  В първият момент останах без думи , но и казах че никога не съм пробвал. Тогава те пусна ръка по коляното ми, като я приплъзваше  нагоре по крака ми. Аз и отвърнах със същото, пъхнах ръката между краката и , и започнахме да се целуваме. Накара ме да си сваля късите панталони и останах по бельо и вече надървен кур. Леля Вили ми го налапа и започна много страстно да го смуче.  През това време мачках не много големите и , но стегнати гърди , зърната и се бяха втвърдили от възбуда , а с другата ръка усетих че вече се е подмокрила. Докато ми го лапаше, не издържах, казах и че свършвам  , и тя ми каза че мога да се изпразня в устата и, започнах да си го лъскам и в  следващия момент  напълних устата и със сперма.

Тя  свали роклята и прашките  си ,  легна на дивана и започнах да я лижа. Стенеше  от  удоволствие, но тихо да не чуят другите съседи.  Докато езикът ми обработваше сливата и, с едната ръка стимулирах клитора и , а с другата първо с единия пръст, а после и с два прониквах в ануса. След няколко минути  лизане усетих как соковете и обливат лицето ми.

След  това  се преместихме в спалнята, тя легна по гръб , разтворих и краката  и започнах да я чукам в гладко обръснатата  и  прогизналата и от влага путка и  да  мачкам гърдите и . Сменихме си местата и тя се качи върху мен и ме яздеше много страстно.  Сменяхме какви ли не пози и след  20 минути чукане в  пичката  и , го извадих и се изхвърлих на путето и коремчето и.  Продължихме на 69, не ми беше необходимо много време, бързо ми го надърви отново  и  я сложих на задна прашка.  Когато я чуках  на задна прашка, продължих с пръсти да я чукам в гъза. След малко тя ме помоли  да и го начукам  отзад. Проникнах в тясното и дупе и я клатех ритмично.(беше толкова тясна в дупето, че след още  15 минути  чукане в гъза, усетих че ще свърша)  През това време тя свърши още 2 пъти. Беше и мой ред  , казах и че свършвам , а тя каза да свърша в нея и след  още няколко тласъка напълних и дупето и със сперма. Тя  облиза главичката  и топките  ми , след което заедно  отидохме  в  банята и си пуснахме по  1  душ , мачках още малко страхотните  и  гърди, прокарах за последно език между краката и и отидохме обратно в хола да изчакам чичо Митко.  Той се върна след 30 минути и отидохме у дома да види проблема.

Така в рамките на 1 час свърших и в трите и дупки и двамата бяхме  доволни. След  два дни леля  Вили отново ми се обади да пием по кафе , а и съпругът и  бил извън града и така ….. когато позвъних на врата, тя ми отвори, покани ме отново в хола и за моя приятна  изненада  тя си беше поканила и своя приятелка,   дама с руса дълга коса, ниска на ръст , но с огромни гърди и   с малко стегнато дупе  като детско барабанче.  Помислих си – мечтата ми – тройка с брюнетка  и  блондинка.   Попитаха ме дали имам нещо против тройка  с  тях . Аз разбира се , казах не  и ….. тръгнахме към спалнята  , където … (следва продължение)

Rating: 3.94/5. From 16 votes.
Please wait...