Sweet time

Автор: Sweet_time (xxxbg69@gmail.com)

Онзи ден, с една позната, с която се виждаме понякога – единствено с идеята, че ще правим секс – успяхме да се усамотим в апартамента и. Пихме по едно, поговорихме – както обикновено и след няколко чашки решихме да се преместим в леглото.
Беше с един доста прилепнал черен клин (знае, че обожавам такъв тип дрехи) – шляпнах я няколко пъти по дупето – смеехме се .. обърнах я по корем и започнах да и правя масаж – справях се доста добре, чух я как изпъшка няколко пъти – преместих се надолу към задничето и, намачках го хубаво – свлякох се натам и започнах да го хапя и да завирам лице между бузките и .. след не повече от 2 минути смъкнах клина и продължих – вече можех да плъзна език по нежната и кожа – а повдигайки тънката лентична, която представляваха светло-сините и прашки – успявах да достигна и малката сладка дупчица с език.. Докато го правех – успях да пъхна една ръка под нея – така, че да галя клитора и, но беше доста неудобно – затова я обърнах по гръб и започнах да я целувам по бедрата – пусках топъл дъх на вече влажната част от бельото и .. усещах ръцете и в косата си – опитваше се да ме накара да забода лице в нея – но още беше рано … отместих настрани тънката прашка и плъзнах език между устните и .. усетих как потрепери – затова продължих – съсредоточих се върху малкият клитор а с пръсти започнах да я стимулирам – започна да се извива и да стене ..
Вече беше доста влажна – усещах вкуса и в устата си и това ме възбуждаше адски много! В един момент – не зная след колко време – тя избута главата ми .. изправи се и ме бутна по гръб – застана над мен и започна да се гали. Виждах премреженият и поглед .. повтарях и, че я искам! Тя само се усмихна, наведе се и ми даде да оближа пръста и – от което полудях! Протегнах ръце и я принудих да застане над лицето ми – тя го направи и започна да се движи бавно .. бях обгърнал краката и с ръце, така че да не може да стане – а езикът ми палаво шпакловаше влажната и сливка..

Не можех да спра – бях адски възбуден – тя усети това.. и започна да притиска главата ми към себе си! Почти не можех да дишам – всичко, което усещах бе тя.. вкусът, натиска на ръцете и.. За щастие, след не много време – се изправи – благодарение на което успях да поема въздух – завъртя се и дупето и се оказа до езикът ми. Не беше нужно да чакам покана – започнах да го лиже и да опитвам да проникна с език в него. В този момент усетих, че ръцете и галят възбуденият ми до краен предел приятел.. Беше върховно!
Включих отново пръстите си в играта – чуках я с пръсти, докато я лижа.. а тя ускоряваше темпото, с което галеше ‘Малкият’ .. Не мина дълго и бялата течност се разля по ръката и и коремът ми .. Тя стана, усмихна се и облиза пръсти.. Беше добра загрявка..

След това взехме душ заедно, отправихме се отново към леглото и правихме страхотен секс – нещо, което няма да описвам подробно – защото всички знаем какво е 🙂

Не съм професионален писател на секс разкази – така че предполагам, че доста хора ще критикуват написаното – просто се опитах да разкажа по най-добрият възможен начин преживяването си – надавям се да ви е харесало 🙂

Накрая искам да завърша със съвет : не се притеснявайте да опитвате това, което ви харесва! Все пак няма да сме вечно млади 🙂

Ако има хора със сходни интереси – ще се радвам да поговорим.

Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...