Талант по наследство

ПРЕВОД ОТ АНГЛИЙСКИ
„Не знам откъде да започна.Двамата с майка ми винаги сме имали особени отношения . Тя и татко скъсаха ,когато аз бях едва на 12 и от тогава сме си само двамата.За щастие тя има стабилна работа и се оправя сама, а и аз вече завърших училище и поработвам понякога. Майка си има приятел, но той все по-рядко идва вкъщи. Аз съм имал доста връзки, но досега – нищо по-стабилно.

Майка има колежки на работата , които винаги й разказват за техните съпрузи и какво правят заедно през weekend-ите. Неща от сорта на колко пъти са спали и въобще дейностите ,които вършат под юргана. А за мама почивката е да се прибере, да изчисти и да спретне нещо за хапване. На вечеря с нея винаги си разказваме как е минал работният ден.Тя не се колебае да ми споделя дори нещата, които е чула от приятелките си. Преди тези излияния леко ме смущаваха, ама в последствие свикнах.

Както и да е , една събота (или неделя) с майка бяхме по магазините.Докато пазарувахме в един супермаркет, тя забеляза как една служителка , която се моташе все около нас ми се усмихваше закачливо щом се разминем . Когато  приключихме с покупките  и потеглихме за вкъщи,мама отново поде  с една от неудобните й истории.Започна с нещо от сорта :
-Нали се сещаш за Ашли – колежката от работата  .Мъжът й искал тя да мууу… го прави с уста и тя  отказала.
На мен взе да ми става лека тъпичко и просто продължих да си гледам сменящите се пейзажи през прозореца , но следващата й фраза , нямаше как да не ме прасне с мокър парцал:
-То всъщност – то не е кой знае какво наистина.- На мен ,примерно, ми се отдаваше.
-При всеки си е индивидуално – реших да заключа аз надявайки се  разговорът да приключи
-Да, те всички така се оправдават – не спираше тя- то си има начини как да стане лесно.
Погледнах към нея и забелязах  ехидна  усмивка по изчервеното й лице – наместваше се в седалката – неудобно ли й беше наистина  или друго я мъчеше.

Разговорът от колата не беше повлиял само на нея и веднага щом се прибрахме изтичах в стаята си. Чух я да говори по телефона, което ми предоставяше идеалната възможност да отида в банята  и просто да се освободя. В коша с дрехите намерих неин сутиен. Някаква крайно физическа и първична нужна ме прикани да го доближа и да го вдишам. Продължих с нагласата , че това просто е женски аромат, но който яко ме възбуждаше и не ми отне много, за да приключа със себе си. След известно време, половин час да е било, тя влезе да си взима душ.  Бях в хола и гледах телевизия, когато неочаквано за мен:
-Случайно да си изливал нещо в коша с дрехите?
Изчервих се целия, когато се досетих – не помня къде бях свършил.
-Има някакви странни петна. -каза тя, разглеждайки сутиена си.
Поопипа петното, доближи до носа си и го помириса .
-Нямам представа – отговорих сякаш нищо не подозирам и се надявах, че тя няма да любопитсва повече.
Като приключи с битовото проучване, дойде и взе да преглежда телевизионните канали. Нямаше нищо интересно по това време. Когато ги претърси обстойно отвеяно ми заприказва:
-Одеве говорих с Ашли – сещаш се от работата. Разказа ми, че най-после се е решила и направила фелацио на мъжа си.Смята , че сега той е по-мил с нея , а бе мисли ,че е заздравила връзката им с това постижение.
Разказвайки ми това започнах да се втвърдявам долу и се опасявах от факта , че трябва да изчакам времето за лягане ,за да отида и да облекча неприятната възбуда.Не исках тя да мисли, че я игнорирам и между другото подхвърлих:
-И какво – много време ли й е отнело да го задоволи?- найстина не осъзнавах думите си.
-Не- аз и бях дала някои насоки – окуражих я.Ааа на тебе колко време ти отнема ,когато някоя ти  духа?
Това вече не беше разговор на ниво майка и син , а по скоро на ниво- приятели.И двамата се бяхме изчервили.Поколебах се с отговора и тя го забеляза.
-Ее – спокойно де , само това ми кажи и спирам с тормоза.
-Не знам – харесва ми , но … не знам – не много кратко, отнема си време.
-Опиши ми как го правят – само това.
Наистина ми ставаше все по-неудобно да обсъждам подобни теми с майка ми, но в същото време все още си бях яко надървен.Сигурно беше забелязала издутината на дънките ми и както беше седнала на съседното диванче , дойде на фотьойла до мен и сложи ръка на възвишението.
-Нека този път аз се погрижа за това.- каза тя и ме цунка по бузката ,докато разкопчаваше ципа ми.
След това се изправи , съблече тениската си и свали късите си дънкови гащета-хвърляше всичко на земята .Аз снех бельото си нацяло .Наполовина гола, тя седна до мен.Без  никак да бърза хвана старателно кестенявата си , начупена коса с ластик,качи крака на дивана , събу белите си чорапки и  легна по корем.Наличието на сутиен и прашки създаваха тайнствената емоция на еротика – на непълна отдаденост.Вдигна тениската ми нагоре и започна да ме целува от гърдите  в посока скута ми.
-Да видим СЕГА колко време ще отнеме.
Най-накрая хвана дървото ми – сви първо кутрето и после всички други изящно дълги  пръсти,докато го обхване целия.Вече виждах само тила на главата й ,но  усещах как езикът й се движи от корена,по ствола чак до короната на кавака ми.Сещате се онова мокро усещане , леко хладно .Сграбчи  топките ми със сексапилния си френски маникюр и погълна долната ми глава.Усещах как езикът й се завърта около нея.С всяка секунда тя се стараеше все повече.Усещах комбинираните движения на ръцете и устата й.След всяко засмукване слизаше все по-надолу.Ръчният й труд също не секваше- с дясната ръка галеше и придърпваше ненапразно избръсната торбичка на тестисите ми.Не издържах и  почти се провикнах, желаейки да внедря контрол в ситуацията :
-Не , не не може така.- Не е редно!!! – и се опитах да повдигна главата от целта й.
Тя не преставаше , напровив ускори темпото, с което ме направи и неадекватен.Поразителното удоволстие бе замъглило ума и на двама ни.Осветени бяхме само единствено от светлината на телевизора .Не чувах какво върви по него – съсредоточен бях в страстните преглъщания на жената,разливаща потоци от слюнка по ствола на еректиралия ми плод.Отново направих опит да я отласна , но сякаш с това още повече я накарах да полудее, следващата й реакция наистина ме изпрати в розовото пространство – в което не съществуваше нищо освен оралния ни акт. КОгато помъчих да се отстраня тя се спусна още надолу  , пак се издигна, пак се спусна дори- по надолу , и след следващото повторение усетих как нослето й ми опира в корема.Усетих за около секунда как горещият ми свещник изминава траекторията от влажните й устни до топлото й гърло.Беше по-велико дори да проникваш във вагина- и после се повтори и пак , облиза ми главата, не спираше да действа с ръце, прокарала езика си по цялата шир и пак започна със спускането , и пак достигнах дълбините на оралната й путка.Беше полумрак , но все пак нямаше нещо в извратената ни сцена ,което да ни убягва. В миговете ,когато не бях в гърлото й успявах да прокарам поглед през горещото й тяло- меките стъпалца, чиито пръстчета не спираха да мърдат, гладките й бедра със сексапилен тен, сатененото й вече подмокрено бельо,стегнатата й талия .Прокарах ръка през гърба й , което сякаш я влудяваше .Поколебах се ,гледайки сутиена й известно време, но накрая тъй или иначе го откопчах.Сложих лявата си ръка на тила й-точно там,където беше вързана косата й , а с дясната сграбчих лявата й гърда.
–ДА, точно така миличък – простена тя , като не спираше да ми действа с ръце- Изчукай  ми гърлото …. давай – искам да свършиш в мен , скъпи – искам всичката ти сперма – дава…
Не издържах да каже всичко.Нанизвах го до самите дълбини на устата й .Спря с ръце, а единствено мърдаше лекинко с глава.Не ми отне дълго време да изстрелям целия си батальон в хамбара й.Щом започнах да свършвам , тя направи вакуум с устата си ,което си беше същинско изкуство .До сега и двамата бяхме със затворени очи,но усещайки тези нови за мен похвати ми се прищя да погледна.Беше свила бузи и полека издърпваше главата си нагоре.Устните й наподобяваха стегнат анус.Когато достигна главичката , забави и засмука по-силно – кулминацията ме приюти в своите нескромни обятия.Поне на теория трябваше да съм изливал последните си струи адамов нектар, но нищо не видях.Усмиреният ми звяр беше окъпан единствено в майчина слюнка – без и следа от сперма.Чух единствено как тя преглъща не малко количество течност.Седнала на краката си и с отворена уста  прокарваше ръце по напращелите си цици.
-Кажи миии , моля те – някой досега духал ли ти е така? – каза и ми смигна перверзно.
-Това беше най-яката свирка , която някой ми е правил… – изразих смотано благодарността си.
-Емиии – да , то младото ви поколение днес …
Отново не й позлолих да довърши , ами я бутнах да падне на дивана.
– Ха , каквоо…
Извика само .Клекнах пред дивана , разкъсах супер рязко сатенените й прашки и засмуках подгизналото й разполовение.
-Ох да – много мило – изохка и ме хвана зад врата.
Нямах търпение да се докопам до срамния й орган – не бял целувал женска вагина от дълго време , но все още можех да разчитам на някои умения.Повдигнах и сложих бедрата  й на раменете си и заоблизвах срамните и устни с всичка сила.Тя не спираше да пъшка раноускорително.Стискаше здраво врата ми и правеше физиономии на човек ,  когото сякаш за първи пър орализират.
Пикът за нея дойде ,когато пронизах с две пръстчета във вагината й , а с палчето на другата ръка леко размачквах входа към съседния й изход.Тогава тя хвана симетрично с две ръце дупето си и го разпъна така , че да улесни дейността ми.След не повече от минута се чу вик , от който съседите биха заключили , че майка си има нов приятел.Беше най – несдържаният й , неконтролируем  и откачащо-перверзно-възбуждащ женски оргазъм , който някога бе достигал до ушната ми мида.
-Ох , ах , оо – може да не ме остави да си довърша изречението ми , но с това направо ме довърши.-призна несдържано.  -Честно да ти призная , добавяше през тежки дихания , това ми беше може би вторият или третият път .
-А , хареса ли ти ?
-Колкото на теб ти хареса моята изява – смятам , че пролича , нали ?- и се засмя сладурски.- Знам , че си ми син и че това е адски неморално и нередно  ,но…
-Не правим секс нали – беше единствено за удоволствие – а и явно и двамата бяхме загоряли…
-Престани , скъпи – та аз съм ти майка – не спираше да се смее- но си прав.
-Дали според теб – някога пак ?
-Ами не знам – изчервена се двуумеше тя – ако и ти искаш.
-Кажи ми майко , какво ако искам ?
-Ами ако искаш – и се поближи до ухото ми – да напълниш устата ми със сперма .
– То ще е просто тренинг-  колкото да не излизаме от форма – нали така ?
-Точно- и ми разроши косата .-А между другото – не знаех ,че съм отгледала такова голямо момче.
-И аз не подозирах , че съм пил мляко от райски стомни…
-Благодаря
-Удоволстието беше изцяло мое.”

Знам , че е хипер извратена история, но първия път щом я прочетох и адски ми подейства.Реших и да си потренирам английския и да си призная – имаше лека доза мой принос , но аз просто загладих диаманта.И в крайна сметка по-добре да изявявам перверзиите си или ненормалностите или подтиснатите желания в букви , отколкото наяве- не мислите ли ? Очаквам критика.Благодаря

Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...