Златен дъжд

Тя клекна над лицето ми и разтвори хубаво путката си. Клиторът и се оголи и тя го поднесе към устата ми. Започнах да го лижа като обезумял а тя застена и се натисна към устните ми. Започна да се търка докато я лижа, аз обхванах задникът й с ръце и започнах да го мачкам. Тя разпъваше срамните си устни така че клиторът й да се оголи още повече и аз го лижех и смучех. Вкарвах езика със във влагалището й а тя стенеше от удоволствие.

–         Ох не издържам – изстена тя – Ще се изпишкам!

–         Давай, изпикай ми се в устата. Искам да изпия всичко което излиза от путката ти! – отвърнах възбуден и преглътнах соковете й

Тя се отдели от устните ми, разтвори с показалеца и средният си пръст на дясната ръка путето си и се прицели. Аз отворих уста и започнах да си правя чекия в очакване. Розовият й отвор потръпна тя започна леко да пишка. Струята попадна по лицето ми и аз жадно подложих устата си. Никога не съм предполагал че ще е такова удоволствие жена да пикае в устата ми. Струята се за засили и започна да пръска по лицето ми. Виждах входа на влагалището й и уретрата й от която се лееше течността. Леко миришеше и имаше солен вкус но много ме възбуждаше. Устата ми се напълни и аз преглътнах, а тя виеше от удоволствие и не спираше да пишка. Отново зализах клитора й, а урината и се стичаше по лицето ми. Тя започна да се гърчи от спазмите на наближаващият оргазъм. Златистата течност започва да излиза на пресекулки, като всяка нова струя се забиваше силно в устат ми а аз преглъщах с огромно удоволствие. Изведнъж тялото й се изпъна и тя свърши с вик на неземно удоволствие. Путката й започна да се свива конвулсивно от оргазма и тя спря да пишка. Катурна се до мен на плочките а аз веднага навирих крака та и така че розичката й да сочи на горе и казах:

–         Хайде продължавай! Искам да те пия като от чешмичка.

–         Побъркваш ме! – изстена тя.

Беше невероятно възбуждаща гледка. Гладката и путка беше без нито едно косъмче, червена и набъбнала от възбуда и цялата мокра от урината и сковете на влагалището. Наведох се и я облизах като започнах от ануса и свърших с клитора й. Вкуса и аромата направо ме обърка. Калина се разтресе от удоволствие.

– Не ме лижи защото няма да мога да пишкам, а искам да ме изпиеш. Ще се пръсна! Легни до мен!

Аз се подчиних, а тя се изправи с треперещи крака. Разкрачи се над мен и отново се разтвори. Аз хванах хуя си и започнах да си правя чекия. Тя приклекна над мен, но без да застава на колене и гледката която се откри пред мен ме побърка. Виждах путката й  и анусът й как се свиват и отпускат докато тя се мъчеше да освободи мехура си. Разтвори с пръстчета входа на влагалището си започна да пишка. Отначало струята беше малка и на пресекулки и аз жадно я улових. Сетне се засили а тя започна да върти дупето си и да полива лицето и гърдите ми. Аз гълтах и не искаш това никога да спре. Калина се погали няколко пъти, после клекна и залепи путката си за устните ми и ми налапа хуя. Пое го целият до топките и започна да го смуче бясно. Аз не спирах да я пия и лижа. След малко излязоха и последните капки, а аз продължих да я смуча докато погълнах всички остатъци от соковете останали по бедрата и дупето й. Усетих я че е на ръба на поредният оргазъм и отново я зализах. Обхванах дупето й, вкара си показалеца си в путката й за да се облее в сковете й, а после леко проникнах в анусът й. Тя изстена с пълна уста. Едновременно ме смучеше и ми правеше чекия. Усещах че съм вече на ръба и се притиснах към бедрата като не спирах да я лижа бясно и да я чукам в дупето с пръст. Свършихме едновременно. Аз избълвах струи гореща сперма направо в гърлото й и тя я изгълта с голяма наслада. Отпусна се върху мен като продължи да целува омекналият ми хуй и да се мъчи да изцеди всяка капка от него. Аз гледах прекрасната й путка и я целувах от време на време а тя потръпваше при всяка моя ласка. След малко тя седна до мен и се облегна на стената като разтвори краката си. Путката й беше все още набъбнала от възбуда и зартворена. Аз се изправих на колене и започнахме да се целуваме.

–         Устните ти имат страхотен вкус – каза тя между целувките

–         Това се дължи на твоята путка – отвърнах и плъзнах ръка по хлъзгавият й клитор. Тя изохка от възбуда и се притисна към ръката ми.

–         Хайде подай ми го! Искам да ти го смуча докато се изпишкваш. Искам да пикаеш върху мен.

Аз само това и чаках. Изправих се над нея, тя хвана полу възбуденият ми хуй и започна да ми прави лека чекия като същевременно се галеше. Имах чувството че мехурът ми ще се пръсне. Аз се отпуснах и първата малка струя плисна по големите й гърди. Тя изпъшка и насочи струята така че да удря зърната й. Аз се стараех да не пускам много силна струя защото исках дълго да я поливам. Урината ми се стичаше по прекрасното й тяло, по гърдите, по корема и накрая по възбудената й путка, която тя галеше бясно. Тя насочи хуя ми към врата си, сетне разтвори уста и пое моето жълто шампанско. Притвори леко уста и то се стече по устните й. Почти веднага устат й пак се напълни но този път тя преглътна. Ужасно се възбудих от гледката. Отдавна исках да направим тази перверзна игричка с нея и ето че сега мечтите ми се сбъдваха. Хуят ми започна да се изправя и тя застана на колене за да не изтърве струята. Продължаваше да се гали и да пъшка от удоволствие. Приближи устните си и ми го налапа докато пикаех. Сега всичко се изливаше направо в устат й. Тя гълташе част от урината ми а друга се разливаше по тялото й. Явно това страшно много я въбуди, защото тялото и започна да потрепва от възбуда. Курът ми се надърви изцяло и тя започна яко да го смучи и да ме пие. Усещах че  свършвам да пикая и тя затвори устните си около ствола на хуя ми за да не изпусне нито капка и ме изпи до край. После легна на пода с разтворени крака и аз нямах нужда от покана. Набих й го чак до топките и се отпуснах върху мокрото и тяло. Тя ме целуна страстно и аз усетих че тя е оставила устат си пълна и сега ми прехвърли част от течността. Беше невероятно перверзно и възбуждащо. Изгълтах всичко което ми подаде и я чуках бясно. Само след няколко тласъка свършихме и двамата едновременно. Тя се изви от оргазма, а аз го извадих и облях корема й със гореща сперма. Направо не повярвах колко е много, като се има предвид че само преди десетина минути бях свършил. Наведох се над нея и започнах да облизвам спермата си от прекрасната й кожа. Вкуса от смесването на двете течности беше много възбуждащ. Целунах я в устат и й дадох и тя да опита. Калина го изгълта жадно.

От тогава редовно си правим такива игрички в банята.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...